Onze aanpak

Innovatief, efficiënt en klantgericht: dat vat onze aanpak het beste samen.
Als klant sta jij centraal bij SELAS. Onze persoonlijke aanpak vormt de rode draad doorheen alles wat we doen.

Snel en efficiënt

We winden er bij SELAS geen doekjes om. Daarom kiezen we resoluut voor de meest efficiënte strategie voor jouw bedrijf. Door eigen software te combineren met cloud bijvoorbeeld en door jouw noden te vertalen naar een daadkrachtige, gebruiksvriendelijke oplossing.

Agile (scrum)

Flexibel en pragmatisch werken typeert ons. Niet verwonderlijk dus dat agile bij ons geen hol woord is, maar een echte levenshouding. Door stapsgewijs op te leveren spelen we kort op de bal en sturen we makkelijk bij waar nodig. Zo komen we tot een softwarepakket dat voor jouw onderneming het verschil maakt.

Samen en transparant

Doorheen de ontwikkeling en implementatie hanteren we korte communicatielijnen en werken we in volle transparantie. Hierdoor garanderen we dat de uiteindelijke oplossing bijdraagt tot de rendabiliteit en groei van je onderneming. Jouw feedback is cruciaal voor ons gedeeld succes.

Kwaliteitsverzekering

SELAS draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich in hoogwaardige software en kwaliteitsvolle ondersteuning. Van analyse tot implementatie reiken we tools aan voor de verandering binnen je bedrijf. We monitoren je processen en systemen ook actief na oplevering. Zo detecteren we vroegtijdig problemen en stellen we gericht acties voor. Ons support center staat 24/7 klaar voor je gebruikers via telefoon, chat of e-mail.

Sterke cases

DHL
Hun expertise in complexe situaties, grondige kennis van de logistieke sector en ruime ervaring met geautomatiseerde printprocessen maken van SELAS de uitgelezen partner voor DHL Global Forwarding.
Lees meer

Travvant

Global Solutions

Wil je weten hoe we voor onze klanten het verschil maken?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Met de expertise van SELAS stroomlijn je je processen en manier van werken.