Wat doen we?

SELAS biedt unieke gepersonaliseerde bedrijfsoplossingen door eigen software te combineren met cloudgebaseerde toepassingen. Met een duurzaam karakter en gegarandeerde kwaliteit.

Door software innovatief in te zetten nemen we onnodige stress en frustraties weg en creëren we vertrouwen en gemoedsrust. Hierbij zoeken we een goed evenwicht tussen ontwikkeling op maat en bestaande cloudsoftware. In lijn met je budget en zonder de wensen en noden van je bedrijf uit het oog te verliezen. Bij elk project kiezen we voor gebruiksvriendelijkheid en een vlotte integratie met bestaande systemen.

We bieden ook duurzame kwaliteitsbewaking en realtime informatie over je processen via Monitoring & Alerting en een 24/7 support service via telefoon, chat en e-mail.

Hoe maken we het verschil?

Voor elke klant hanteren we een persoonlijke aanpak met veel aandacht voor operationele excellentie, goede ondersteuning tijdens het veranderingstraject en een duurzame samenwerking. Jouw betrokkenheid is dan ook essentieel en we voorzien continu overleg tijdens de analyse, ontwikkeling en implementatie. Na oplevering staat SELAS aan je zijde met actieve monitoring van je processen en systemen en 24/7 support voor je gebruikers. Zo garanderen we een gezonde groei voor jouw bedrijf.

Steeds volgens onze kernwaarden

Snel & efficiënt

Efficiënt werken stroomt door onze aderen en onze reactiesnelheid kenmerkt alles wat we ondernemen.

Kwaliteit

Bij SELAS reken je op duurzame kwaliteit in alle processen en oplossingen die we uitwerken en in de engagementen die we aangaan.

Groei

SELAS streeft ernaar de ambitie en groei van je bedrijf te bestendigen door je noden en wensen te vertalen in een bruikbare, daadkrachtige softwareoplossing.

Sterke cases

Laat je inspireren door deze succesvolle samenwerkingen met onze klanten.

DHL
Hun expertise in complexe situaties, grondige kennis van de logistieke sector en ruime ervaring met geautomatiseerde printprocessen maken van SELAS de uitgelezen partner voor DHL Global Forwarding.
Lees meer

Travvant

Global Solutions

Wil je weten hoe we voor onze klanten het verschil maken?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Met de expertise van SELAS stroomlijn je je processen en manier van werken.